Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich ponieważ jestem tu nowy serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem TV Sony 37W5500 i mam problem z podłączeniem go do sieci LAN posiadam router D-Link 524T z włączonym DHCP podłanczam go do TV i nic się nie dzieje router powinien sam poszukać nowe urządzenie ale nic się nie dzieje próbowałem ręcznie wpisywać IP i inne ale nic napewno dla tego że IP jest dynamiczne (neostrada) może ktoś wie co trzeba zrobić żeby to działało z góry dziękuję za pomoc.
Zimny._ jeszcze raz dzięki za pomoc. to DLNA jest super.
teraz będę testował USB zobaczę jakie odtwarza formaty tylko na to wszystko trochę brakuje mi czasu
Pozdrawiam.
Tomski1976 napisał(a):
Do tej pory z LiveBoxem neostrady przy polaczeniu z netem nie mam najmniejszych problemow. Hula sobie jak trzeba i stacjonarny i laptopik. Jestem z tego zadowolony i do tego bez kabli.
Witam!
Mam telewizor podłączony do routera - kablem RJ45.
Komputer mam "średni" - 2GB ramu, core duo 2.0ghz, 8800gt,250gb ata
Mam problem z płynnością obrazu, a szczególnie dużych plików .mkv
Oczywiście łączę się za pomocą PS Media Serwer, spotkał się ktoś z czymś podobnym?
pzdr
A komputer też jest podłączony kablem czy Wi-Fi?
Komputer stacjonarny, więc też kablem
Można też sprawdzić bufor (na pierwszej zakładce programu) czy program "nadąża" dekodować.
Melon55 napisał(a):
Witam!
Oczywiście łączę się za pomocą PS Media Serwer, spotkał się ktoś z czymś podobnym?
pzdr
Melon55 napisał(a):
Witam!
pzdr
Na W7 PS3 też działa
Parę dni temu u znajomej instalowałem PS3 MS na Windowsie 7. Faktycznie bez żadnych problemów. Swoją drogą, bardzo udany system (jak narazie). Chociaż już Microsoft mówi o jakiś dużych lukach w zabezpieczeniach.