Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie wszystkich miłośników sony,
Bardzo roszę o pomoc w wyborze lcd dla mojej Mamy, chodzi o LCD 26" do 2000 tyś.
szukam szukam i nie wiem na który model się zdecydować, oczywiście musi posiadać tuner z MPEG-4 bo to chyba jest teraz najważniejsze?
Bardzo proszę o doradzenie jakiegoś modelu
A czemu chcesz kupić mamie tak mały telewizor? 26 cali to bardzo bardzo mały ekran. Można kupić za te pieniądze (czy ciut większe) Sony 32 calowe.
boston napisał(a):
A czemu chcesz kupić mamie tak mały telewizor? 26 cali to bardzo bardzo mały ekran.
boston napisał(a):
A czemu chcesz kupić mamie tak mały telewizor? 26 cali to bardzo bardzo mały ekran. Można kupić za te pieniądze (czy ciut większe) Sony 32 calowe.
Jaki polecacie:
KDL-26V4500 czy KDL-26S5550
I czym te telewizory się różnią?
Tutaj masz zestawienie obu modeli http://www.sony.pl/comparison/kdl26s5500k/kdl26v4500k i różnic jest naprawdę dużo od tego, że ta Ska jest HD ready w przeciwieństwie do V4500, na korzyść tego drugiego lepszy kontrast, więcej wejść, tuner MPEG-4 etc. Z tych dwóch zdecydowanie Vka ma większe możliwości.
Ravi napisał(a):
ta Ska jest HD ready w przeciwieństwie do V4500
Faktycznie mój błąd spojrzałem na 32 cale, a wkleiłem porównanie dla 26 calowych , co do rozmiaru to zależy gdzie będzie stał bo kupować powiedzmy do kuchni 32 cale to trochę dużo.
Do kuchni warto pomyśleć np. o modelu B ze sterowaniem z przodu telewizora...
A tam pokój 15m^2 kolega z pracy ostatnio chyba ma nawet mniejszy pokój i mówi że 32 cale to za małe kupił. Jak gra na PS3 to mówi że z kanapy nic nie widzi.
32" odpada brak miejsca 26 to max w P/S mama nie będzie grała tylko jakaś TNK i sygnał ze skrzycznego