- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Aktualizacja dla modeli 2015/16 v 5.433
Dla modeli 2015/16 jak z tematu wyszła aktualizacja 5.433 (dalej Android7) w USA śladem jej powinna być też dostępna dla Europy (tak było do tej pory).W opisie mowa tylko o aktualizacj zabezpieczeń dla Androida.Bardziej pewnie chodzi o to co sknocili w 5.417 szybko poprawka nastąpiła do poprzedniej - poprzednia 11 miesięcy przerwy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam Forumowiczów
Wczoraj zrobiłem aktualizację z poziomu telewizora.
Dopiro po przywróceniu ustawień fabrycznych zrobiło się OK.
Misiek1955
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Po aktualizacji co jakiś czas wraca problem z logowaniem do Wifi jakby nie podejmował TV próby ponownego łączenia po uśpieniu (standby) lub hasło się gdzieś kasuje, bo po wejściu w dostępne sieci TV żąda podania hasła. Po reboocie TV wifi loguje się bez problemu. Nie robiłem restartowania ustawień. Nie wynikało to z instrukcji do aktualizacji. Zresztą nie chciało mi się przechodzić przez cały proces kalibracji obrazu i wgrywania aktualizacji m.in. do klawiatury microsoftu (w standardzie brak polskich liter). Posiadam TV KDL-55W807C
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witajcie!
Posiadam TV KDL-43W807C. Dość regularnie wykonuję jego aktualizację.
Skusilem sie oczywiście najnowszym softem czyli 5.433. Efekt jest taki ze telewizor praktycznie przestał byc responsywny- nie da sie normalnie poruszac po menu, wszysko jest jakbu zamrozone, 2-3 sekundy trzeba czekac aby TV zareagowal na polecenie.
Postanowilem przywrocic ustawiemia fabryczne. Nic to nie dalo. Niespodziewalem sie ze firma SONY odwali taką kichę.
Nie instaluje tej aktualizacji !!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Czy również macie problem z zapominaniem hasła do WIFI przez TV?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »