Podziel się wrażeniami!
W nadziei, że to forum czytają też Panowie z Sony, mam sugestię dotyczącą wprowadzenie dodatkowej opcji w trakcie odtwarzania muzyki po sieci DLNA z pomoca telewizora / kina domowego. Chodzi mianowicie o najzwyklejsze w świecie wygaszenie ekranu. W opcjach odtwarzania w trakcie odtwarzania muzyki są efekty wizualizacji, po ekranie latają różnokolorowe piłeczki, bąbelki i Bóg wie co jeszcze, lub ewentualnie można wyświetlić okładkę płyty. Niestety nie można wyłączyć wyświetlania tych cudacznych drobiazgów
Myślę że opcja "blank screen" byłaby doskonałym uzupełnieniem efektów wizualizacji
Uwzględnienie tego przy kolejnej aktualizacji będzie doskonałym pomysłem.
Pzdr
Marcin
Pamiętam, że np. w W4000 było takie coś. Włączałeś tv kanał muzyczny, wygaszałeś ekran, a fonia była. Ale jeżeli W800 tego nie ma to zapomnij. Sony zaraz powie, że nie mogą tego zrobić, bo są przeszkody technologiczne. Brak hiper chipa. Analogia http://community.sony.pl/t5/Telewizory/mkv-NTFS-w-HX850-korespondencja-i-stanowisko-SONY/td-p/146020...
to nie jest dodatkowa funkcjonalność "sensu stricte" nie wymaga dodatkowego obciążania sprzętu, itp. :)\
Ot drobiazg...