anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL-47W805A + odtwarzanie muzyki po DLNA - przydałby się "blank screen"

profile.country.pl_PL.title
maarcell
Użytkownik

KDL-47W805A + odtwarzanie muzyki po DLNA - przydałby się "blank screen"

W nadziei, że to forum czytają też Panowie z Sony, mam sugestię dotyczącą wprowadzenie dodatkowej opcji w trakcie odtwarzania muzyki po sieci DLNA z pomoca telewizora / kina domowego. Chodzi mianowicie o najzwyklejsze w świecie wygaszenie ekranu. W opcjach odtwarzania w trakcie odtwarzania muzyki są efekty wizualizacji, po ekranie latają różnokolorowe piłeczki, bąbelki i Bóg wie co jeszcze, lub ewentualnie można wyświetlić okładkę płyty. Niestety nie można wyłączyć wyświetlania tych cudacznych drobiazgów :slight_smile:

Myślę że opcja "blank screen" byłaby doskonałym uzupełnieniem efektów wizualizacji :slight_smile:

Uwzględnienie tego przy kolejnej aktualizacji będzie doskonałym pomysłem.

Pzdr

Marcin

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
batumi
Użytkownik

Pamiętam, że np. w W4000 było takie coś. Włączałeś tv kanał muzyczny, wygaszałeś ekran, a fonia była. Ale jeżeli W800 tego nie ma to zapomnij. Sony zaraz powie, że nie mogą tego zrobić, bo są przeszkody technologiczne. Brak hiper chipa. Analogia http://community.sony.pl/t5/Telewizory/mkv-NTFS-w-HX850-korespondencja-i-stanowisko-SONY/td-p/146020...

Ilekroć widzę arogancję i niekompetencję Sony, aż przyjemnie jest wbić szpilę.
profile.country.pl_PL.title
maarcell
Użytkownik

to nie jest dodatkowa funkcjonalność "sensu stricte" nie wymaga dodatkowego obciążania sprzętu, itp. :)\

Ot drobiazg...