anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Jaki wybrać LCD 26"?

profile.country.pl_PL.title
daropierwszy
Początkujący

Jaki wybrać LCD 26"?

Witam serdecznie wszystkich miłośników sony,
Bardzo roszę o pomoc w wyborze lcd dla mojej Mamy, chodzi o LCD 26" do 2000 tyś.
szukam szukam i nie wiem na który model się zdecydować, oczywiście musi posiadać tuner z MPEG-4 bo to chyba jest teraz najważniejsze?
Bardzo proszę o doradzenie jakiegoś modelu

13 ODPOW. 13
oldguest
Początkujący

Jeśli ze skrzycznego (na razie MPEG2 albo kiedyś MPEG4 będzie) to jeśli seria S to lepiej model 26S5600 (ten ma MPEG4). Albo od razu model V.

daropierwszy
Początkujący

Jeśli ze skrzycznego (na razie MPEG2 albo kiedyś MPEG4 będzie) to jeśli seria S to lepiej model 26S5600 (ten ma MPEG4). Albo od razu model V.

Właśnie w Waszym salonie kupiłem swojego 40W5500 czy macie w sprzedaży ten model V i ewentualnie w jakie on jest cenie?

Ravi-----
Początkujący

No to faktycznie telewizor nie musi być pod konsole, są dwie opcje osobiście Vka bardziej mi podchodziła jeśli chodzi o obraz pytanie tylko jak z dostępnością... Ale jak coś to zamiast s5500 to tak jak wspomniał CS Bielsko s5600 cena prawie taka sama, a więcej możliwości będzie.

daropierwszy
Początkujący

No i kupiłem, ale jednak zwyciężył 32" a dokładnie model 32S5600 i faktycznie nie jest za duży a wręcz w sam raz. Dzięki wszystkim za odpowiedz
Pozdrawiam