anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Internetowe Wideo BRAVIA przestało działać...

oldguest
Początkujący

Internetowe Wideo BRAVIA przestało działać...

Witam
Gdy wybieram IWB z menu Home, pojawia się napis 'łączenie z usługą...', potem 'uwierzytelnianie' a na końcu, że zawartość internetowa jest gotowa i można z niej korzystać. Pomimo tego, IWB nadal nie działa i cały proces powtarza się od nowa. Wcześnie było wszystko w porządku. Twitter, media server, przeglądarka itp działają bez problemu...
Ktoś miał/ma podobnie?

19 ODPOW. 19
profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Może to kwestia mobilnych Internetów i z tym są jakieś problemy z serwerami. Przed chwilą sprawdzałem na W9 i HX85 i ciągle wszystko działa. Może wezwij serwis, albo dopytaj się kiedy i jak spodziewają się zrobienia serwerów.

AsDur-----
Poszukiwacz

Tak, juz zglosilem. Po tygodniu od zgloszenia dostalem zapytanie jaki firmware ma moj TV... i znoow cisza :slight_smile: Widac to nie straz pozarna i pospiechu niema :slight_smile:

Zimny_
Użytkownik

Hihi, dobry tekst ze strażą pożarną;) Ja w takim przypadku ponowiłbym zgłoszenie.

stubbs.
Użytkownik

oldguest

sprawdziłeś czy masz najnowszy soft w TV?

Od połowy czerwca dostępna jest aktualizacja http://www.sony.pl/support/pl/product/kdl-40ex720

Usprawnia ona pracę EPG i serwisów internetowych.

Do tego wszystkiego należałoby jeszcze odświeżyć zawartość internetową.

P.S. AsDur, jak Twoja Bravia po zgłoszeniu do serwisu? Naprawili SEN?

Pozdrawiam Stubb
AsDur-----
Poszukiwacz

Hi,

No wiec zglosilem brak IVB do serwisu. Czekalem sporo i nic. Zadzwonilem, okazalo sie, ze moj case zostal przeniesiony do supportu wyzszego poziomu... cokolwiek to jest :slight_smile: Znoow minelo sporo czasu, ani mejla, ani telefonu ani nic.. jednak pewnego pieknego dnia, internetowe wideo brawia zaczelo dzialac jak nowe :slight_smile:

profile.country.PL.title
Barbara_K
Moderator

Witaj AsDur----- ,

Cieszę się, że Twój problem rozwiązał się sam, ale musimy wspólnie dotrzeć do jego przyczyny. Nasz support skontakuję się z Tobą w tej sprawie. Mam nadzieję, że dasz nam znać jak wszystko zostanie wyjaśnione.

Pozdrawiam serdecznie,

Barbara_K

spiggi1967
Poszukiwacz

Witam p. Barbara K

Może Wasz support skontaktowałby się i ze mną, bo w modelu KDL-40HX800 wystapił u mnie brak tresci internetowej.

Pozdrawiam

spiggi

profile.country.PL.title
Karolina_L
Moderator

Dzień dobry, 

@spiggi1967 zachęcam do skontaktowania się z Sony Support (customersupport.pl@eu.sony.com). W e-mailu opisz swój problem, podając jak najwięcej szczegółów. 

Powodzenia! :slight_smile:

Pozdrawiam serdecznie,

Karolina_L.

wkluczewski
Poszukiwacz

Witam,
doświadzczyłem właśnie identycznego zachowania... nie moge uruchomić IWB. aktualizuje zawartość za każdym próba uruchomienia.
Czy wiadomo coś wiecej na temat tego problemu?
Z góry dzięki za pomoc.
pozdr
WK
spiggi1967
Poszukiwacz

Witam

Przywróć ustawienia fabryczne. Wczoraj u mnie pomogło. Przedtem zapisz sobie ustawienia obrazu jeśli masz castom bo też wrócą do fabrycznych.

Pozdro

spiggi

Tagi (1)