Podziel się wrażeniami!
Witam
Gdy wybieram IWB z menu Home, pojawia się napis 'łączenie z usługą...', potem 'uwierzytelnianie' a na końcu, że zawartość internetowa jest gotowa i można z niej korzystać. Pomimo tego, IWB nadal nie działa i cały proces powtarza się od nowa. Wcześnie było wszystko w porządku. Twitter, media server, przeglądarka itp działają bez problemu...
Ktoś miał/ma podobnie?
Może to kwestia mobilnych Internetów i z tym są jakieś problemy z serwerami. Przed chwilą sprawdzałem na W9 i HX85 i ciągle wszystko działa. Może wezwij serwis, albo dopytaj się kiedy i jak spodziewają się zrobienia serwerów.
Tak, juz zglosilem. Po tygodniu od zgloszenia dostalem zapytanie jaki firmware ma moj TV... i znoow cisza Widac to nie straz pozarna i pospiechu niema
Hihi, dobry tekst ze strażą pożarną;) Ja w takim przypadku ponowiłbym zgłoszenie.
sprawdziłeś czy masz najnowszy soft w TV?
Od połowy czerwca dostępna jest aktualizacja http://www.sony.pl/support/pl/product/kdl-40ex720
Usprawnia ona pracę EPG i serwisów internetowych.
Do tego wszystkiego należałoby jeszcze odświeżyć zawartość internetową.
P.S. AsDur, jak Twoja Bravia po zgłoszeniu do serwisu? Naprawili SEN?
Hi,
No wiec zglosilem brak IVB do serwisu. Czekalem sporo i nic. Zadzwonilem, okazalo sie, ze moj case zostal przeniesiony do supportu wyzszego poziomu... cokolwiek to jest Znoow minelo sporo czasu, ani mejla, ani telefonu ani nic.. jednak pewnego pieknego dnia, internetowe wideo brawia zaczelo dzialac jak nowe
Witaj AsDur----- ,
Cieszę się, że Twój problem rozwiązał się sam, ale musimy wspólnie dotrzeć do jego przyczyny. Nasz support skontakuję się z Tobą w tej sprawie. Mam nadzieję, że dasz nam znać jak wszystko zostanie wyjaśnione.
Pozdrawiam serdecznie,
Barbara_K
Witam p. Barbara K
Może Wasz support skontaktowałby się i ze mną, bo w modelu KDL-40HX800 wystapił u mnie brak tresci internetowej.
Pozdrawiam
spiggi
Dzień dobry,
@spiggi1967 zachęcam do skontaktowania się z Sony Support (customersupport.pl@eu.sony.com). W e-mailu opisz swój problem, podając jak najwięcej szczegółów.
Powodzenia!
Pozdrawiam serdecznie,
Karolina_L.
Witam
Przywróć ustawienia fabryczne. Wczoraj u mnie pomogło. Przedtem zapisz sobie ustawienia obrazu jeśli masz castom bo też wrócą do fabrycznych.
Pozdro
spiggi