anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Amator pyta o telewizor.

endrii
Początkujący

Amator pyta o telewizor.

Witam wszystkich,
to jest mój pierwszy post na tym forum. Mam taki problem. Chciałem kupić telewizor Full HD. Cenię firmę Sony, widziałem Wasze telewizory w sklepach i muszę przyznać że bardzo mi się podobają. Tylko jak zawsze przed zakupem, chciałem optymalnie wybrać sprzęt. Pierwsze moje pytanie, to na co mam zwrócić uwagę przed zakupem nowego telewizora? Zacząłem czytać o tych wszystkich technologiach, wiele mi one nie mówią. Na pewno ważny jest budżet, ok 7-8 tys zł. Więcej nie chcę przeznaczyć na sam telewizor, chciałbym jeszcze dokupić jakiś Blu Ray, albo dobre DVD.
Mogę prosić o pomoc?

32 ODPOW. 32
scarface-----
Początkujący

Wiele osób używa telewizora jako monitora do komputera, co prawda ja się do nich nie zaliczam, ale uważam, że ma to duży sens, szczególnie dla osób, dla których technika i technologia nie tworzą zbyt dużego problemu. Zresztą widać po producentach tv (w tym Sony również), że starają się przenieś i włożyć pewną funkcjonalność do telewizor, która póki co ograniczona jest do komputera np. Internet (widżety Sony), przeglądanie zdjęć w telewizorze bez pośrednictwa komputera, czy przynajmniej częściowo filmów.

endrii
Początkujący

Już wybrałem46Z4500 do tego blu ray najprawdopodobniej 350. Jakie kable muszę kupić?

oldguest
Początkujący

Jeśli nie ma kina domowego to tylko porządny kabel HDMI.