Podziel się wrażeniami!
Czy ktoś z was forumowicze wybiera się na targi w Łodzi w kwietniu? Wideoaktywny widziałem w innym wątku, że ty będzie prawda?
Android jak najbardziej się wybieram, nie wiem jeszcze tylko którego dnia imprezy. Byłem rok temu i uważam, że warto, bo jak na polskie warunki jest to impreza bardzo ciekawa. Rozumiem, że ty się wybierasz?
Ja również się wybieram
Stoję teraz przed poważnym zakupem sprzętowym i liczę że w Łodzi będą jakieś super promocje.
Kolego Majewski, planujesz zakupić jakąś kamerę Sony?
android napisał(a):
Kolego Majewski, planujesz zakupić jakąś kamerę Sony?
Ja najprawdopodobniej też będę na tegorocznych targach
Może jakaś wspolna organizacja klubowa na miejscu ? Możemy podyskutować o sprzęcie
Targi odbywają się od 14 do 16 Kwietnia, mam rację ? Który dzień najbardziej Wam pasuje? Mnie sobota.
ja pewnie też będę...no chyba, że jakieś zlecenie wpadnie,
wiecie jak jest nasz Klient nasz Pan
No to widzę, że przy stoisku Sony będzie ciasno Ja, co do dnia, określę się bliżej targów, zresztą prawdopodobnie wybiorę się też z kilkoma znajomymi bo takich okazji w Polsce nie za wiele...
Ciekawe, którzy wystawcy będą. Rok temu podobno tylko Sony i Samsung...
W zeszłym roku rzeczywiście swoje stanowiska z kamerami miały tylko dwie firmy o których wspominasz, jednak sporo można było też zobaczyć na innych stoiskach firm współpracujących z producentami np. Beiksu.