anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Targi Wideo w Łodzi - czy ktoś się wybiera

android-----
Początkujący

Targi Wideo w Łodzi - czy ktoś się wybiera

Czy ktoś z was forumowicze wybiera się na targi w Łodzi w kwietniu? Wideoaktywny widziałem w innym wątku, że ty będzie prawda?

16 ODPOW. 16
wideoaktywny
Początkujący

Android jak najbardziej się wybieram, nie wiem jeszcze tylko którego dnia imprezy. Byłem rok temu i uważam, że warto, bo jak na polskie warunki jest to impreza bardzo ciekawa. Rozumiem, że ty się wybierasz?

Majewski-----
Początkujący

Ja również się wybieram :)
Stoję teraz przed poważnym zakupem sprzętowym i liczę że w Łodzi będą jakieś super promocje.

android-----
Początkujący

Kolego Majewski, planujesz zakupić jakąś kamerę Sony? :c25

Majewski-----
Początkujący

android napisał(a):

Kolego Majewski, planujesz zakupić jakąś kamerę Sony? :c25

Bardzo możliwe :) Zobaczę jaka będzie oferta na targach.

MarQs-----
Początkujący

Ja najprawdopodobniej też będę na tegorocznych targach ;-)

Może jakaś wspolna organizacja klubowa na miejscu ? :) Możemy podyskutować o sprzęcie :c34

Targi odbywają się od 14 do 16 Kwietnia, mam rację ? Który dzień najbardziej Wam pasuje? Mnie sobota.

profile.country.en_PL.title
paragraph22
Początkujący

ja pewnie też będę...no chyba, że jakieś zlecenie wpadnie,
wiecie jak jest nasz Klient nasz Pan :c22

wideoaktywny
Początkujący

No to widzę, że przy stoisku Sony będzie ciasno :) Ja, co do dnia, określę się bliżej targów, zresztą prawdopodobnie wybiorę się też z kilkoma znajomymi bo takich okazji w Polsce nie za wiele...

android-----
Początkujący

Ciekawe, którzy wystawcy będą. Rok temu podobno tylko Sony i Samsung...

wideoaktywny
Początkujący

W zeszłym roku rzeczywiście swoje stanowiska z kamerami miały tylko dwie firmy o których wspominasz, jednak sporo można było też zobaczyć na innych stoiskach firm współpracujących z producentami np. Beiksu.