Podziel się wrażeniami!
witam serdecznie
mam pytanko czy ktos moze juz zetknal sie z tym sklepikiem ?
http://akoply.com/category.php?id=99
to nie jest zadna reklama, natknalem sie na to przypadkiem na czeskim forum i wypisuja tam ciekawe rzeczy i stad pytanko czy moze ktos z Panstwa mial z tym kontakt lub moze cos slyszal?
pozdrawiam
mariusz
Ceny mają rewelacyjne tylko brać Alfa 900 za 750$ to jest to!
Firma z chin ja bym chyba nie ryzykował
Reflex za 9 stówek
Czyżby jakaś odmiana "Japanfoto"?
Tylko zamówić i osobiście odebrać
Brak gwarancji plus 22% polskiego watu plus możliwe 7% cła i zakup już nie wydaję się tak opłacalny
przy 1 szt to naprawde rzadkosc aby doliczyli vat i cło, przynajmniej mi sie jeszcze to nie przydazylo a mialem juz 3 przesyłki ze stanów z podobnymi rzeczami
na pytanie o Sony HVR-HD1000U MiniDV High Definition odpisali cosik takiego
Hello,
Thank you for your letter
You need to pay price + shipping = total amount of
Price: 520USD
Product Shipping: 80USD
We use DHL shipping it
About 3-5 days to reach you!
Thank you,
Any questions, please continue to contact us!
czyli z przesyłką to tesh niezle bo myslalem ze tu jest jakis "kruczek"
znalazlem kolesia z czech co czeka od nich na przesyłke, zamówił jakiś telefon na próbe wiec zobaczymy czy to co przyjdzie bedzie mialo tylko obudowe oryginału czy coś wiecej
bo cenowo tesh mnie zdziwilo
Z watem to jest loteria zależy co na paczce będzie napisane mi na 3 przesyłki z poza unii tylko jedna przeszła bez opłat no i nie zapominajmy że masz towar bez gwarancji (chyba że na naprawę wyślesz do chin )
Przeczytałem o czeskim forum i myślałem, że to u naszych braci z poudnia. Teraz dopiero popatrzyłem na lokalizację: Pekin
No to już nie wiem. Nie mam osobistych doświadczeń z nimi, ale sam bym sie bał. Choć znam ludzi sprowadzających towar stamtąd i jest w zasadzie OK.
Ja kupuje bardzo czesto na ebay.hk ale nie przekraczam 100$ , w życiu nie uwieże że ktos kto zamówi na tej stronie kamerę video za 1600$, która u nas kosztuje ponad 20.000zł i że ją wogóle dostanie powodzenia życze.
tez mnie to dziwi ale na pytanie czy jest możliwość odbioru przez własnego kuriera i płatność przez niego za towar napisali że nie ma problemu
dalej szukam gdzie tu jest haczyk :]
w czwartek ma dojść paczka do tego kolesia z czech z tym "niby" telefonem co zamówił, powiedział że odpisze co faktycznie dostał