anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

eshop

mario201178
Początkujący

eshop

witam serdecznie
mam pytanko czy ktos moze juz zetknal sie z tym sklepikiem ?

http://akoply.com/category.php?id=99

to nie jest zadna reklama, natknalem sie na to przypadkiem na czeskim forum i wypisuja tam ciekawe rzeczy i stad pytanko czy moze ktos z Panstwa mial z tym kontakt lub moze cos slyszal?

pozdrawiam
mariusz

12 ODPOW. 12
profile.country.pl_PL.title
alcazarc
Początkujący

Ceny mają rewelacyjne tylko brać Alfa 900 za 750$ to jest to! :)

Szczupic
Użytkownik

Firma z chin :c3 ja bym chyba nie ryzykował :c20

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Reflex za 9 stówek :D
Czyżby jakaś odmiana "Japanfoto"? :c9

Tylko zamówić i osobiście odebrać :thumbsup:

------------------------------
fotoamator
Szczupic
Użytkownik

Brak gwarancji plus 22% polskiego watu plus możliwe 7% cła i zakup już nie wydaję się tak opłacalny :c20

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
mario201178
Początkujący

przy 1 szt to naprawde rzadkosc aby doliczyli vat i cło, przynajmniej mi sie jeszcze to nie przydazylo a mialem juz 3 przesyłki ze stanów z podobnymi rzeczami :)

na pytanie o Sony HVR-HD1000U MiniDV High Definition odpisali cosik takiego

Hello,
Thank you for your letter
You need to pay price + shipping = total amount of
Price: 520USD
Product Shipping: 80USD
We use DHL shipping it
About 3-5 days to reach you!
Thank you,
Any questions, please continue to contact us!

czyli z przesyłką to tesh niezle bo myslalem ze tu jest jakis "kruczek"
znalazlem kolesia z czech co czeka od nich na przesyłke, zamówił jakiś telefon na próbe wiec zobaczymy czy to co przyjdzie bedzie mialo tylko obudowe oryginału czy coś wiecej :)
bo cenowo tesh mnie zdziwilo :)

Szczupic
Użytkownik

Z watem to jest loteria zależy co na paczce będzie napisane :-) mi na 3 przesyłki z poza unii tylko jedna przeszła bez opłat :-( no i nie zapominajmy że masz towar bez gwarancji (chyba że na naprawę wyślesz do chin )

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Przeczytałem o czeskim forum i myślałem, że to u naszych braci z poudnia. Teraz dopiero popatrzyłem na lokalizację: Pekin :D
No to już nie wiem. Nie mam osobistych doświadczeń z nimi, ale sam bym sie bał. Choć znam ludzi sprowadzających towar stamtąd i jest w zasadzie OK. :c40

------------------------------
fotoamator
alcazarc
Początkujący

Ja kupuje bardzo czesto na ebay.hk ale nie przekraczam 100$ , w życiu nie uwieże że ktos kto zamówi na tej stronie kamerę video za 1600$, która u nas kosztuje ponad 20.000zł i że ją wogóle dostanie :) powodzenia życze.

mario201178
Początkujący

tez mnie to dziwi ale na pytanie czy jest możliwość odbioru przez własnego kuriera i płatność przez niego za towar napisali że nie ma problemu :)
dalej szukam gdzie tu jest haczyk :]

w czwartek ma dojść paczka do tego kolesia z czech z tym "niby" telefonem co zamówił, powiedział że odpisze co faktycznie dostał