anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

To ci dopiero prezent

felin-----
Początkujący

To ci dopiero prezent

Witam, kupiłem telewizor 40Z4500 i do niego jest dołączona płyta, a na nim narysowane pudełeczko z kokardeczką - taki prezent - no to ja podaję gdzie mieszkam, co i za ile kupiłem numer seryjny !!! wszystko o co prosi Sony i co na koniec jako prezent dostaję możliwość wypełnienia ankiety i informację, że będę dostawał reklamy o nowościach. Powiem tak telewizor jest super ale SONY poleciało sobie w kulki z tym prezentem (robią sobie dokładną bazę tele adresową) swoją drogą gdyby ktoś wykradł tą bazę to wiedzielibyśmy pod jakim adresem jaki jest sprzęt SONY, a to cenna informacja dla ...
Na przyszłość prosze SONY nie oszukiwać, że jest jakiś prezent jak go nie ma.

11 ODPOW. 11
profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Obaj macie racje. Co do rozsyłania informacji przez pocztę. Sądzę, że jeżeli było by to robione rzadko, ok. Jakiś nowy katalog, podziękowanie, czy zniżka :D było by ciekawe.
Co do gadżetów, nigdy nie usatysfakcjonujesz wszystkich użytkowników. Dla jednego smycz będzie ok, innego obrazisz. Jeden będzie z kubka zadowolony, inny się wkurzy, że tylko kubek. Jeden dostanie film na BD, będzie się cieszył, a komuś nie podoba się fabuła, bo jest zbyt banalna i powie, że wstyd wysyłać takich kiczowych produkcji... Nigdy wszyscy nie będą zadowoleni, ale zawsze można wcześniej dać wybór stałemu klientowi, co chciałby otrzymać :D

profile.country.pl_PL.title
kapi_-----
Początkujący

Zimny napisał(a):

Nigdy wszyscy nie będą zadowoleni, ale zawsze można wcześniej dać wybór stałemu klientowi, co chciałby otrzymać :D

dokladnie... mozna zastosowac klauzule w ktorej zawrzemy pytanie np" czy jest pan\pani chetna do otrzymywania reklamowych/promocyjnych gazdzetow od firmy sony wraz z katalogiem naszych produktow? (podobnie jewst przu rejestracji czy chcemy otrzymywac e-biuletyny:P

jest to baaaardzo trudny temat, jak zreszta wszystkie w dzisiejszych czasach, ale musze powiedziec ze to forum i ten temat skupia w sobie naprawdę inteligentnych ludzi szanujacych czyjes zdanie i nie psioczacych na wszystko i wszystkich.!
pozdrawiam