Podziel się wrażeniami!
Witam, kupiłem telewizor 40Z4500 i do niego jest dołączona płyta, a na nim narysowane pudełeczko z kokardeczką - taki prezent - no to ja podaję gdzie mieszkam, co i za ile kupiłem numer seryjny !!! wszystko o co prosi Sony i co na koniec jako prezent dostaję możliwość wypełnienia ankiety i informację, że będę dostawał reklamy o nowościach. Powiem tak telewizor jest super ale SONY poleciało sobie w kulki z tym prezentem (robią sobie dokładną bazę tele adresową) swoją drogą gdyby ktoś wykradł tą bazę to wiedzielibyśmy pod jakim adresem jaki jest sprzęt SONY, a to cenna informacja dla ...
Na przyszłość prosze SONY nie oszukiwać, że jest jakiś prezent jak go nie ma.
Obaj macie racje. Co do rozsyłania informacji przez pocztę. Sądzę, że jeżeli było by to robione rzadko, ok. Jakiś nowy katalog, podziękowanie, czy zniżka było by ciekawe.
Co do gadżetów, nigdy nie usatysfakcjonujesz wszystkich użytkowników. Dla jednego smycz będzie ok, innego obrazisz. Jeden będzie z kubka zadowolony, inny się wkurzy, że tylko kubek. Jeden dostanie film na BD, będzie się cieszył, a komuś nie podoba się fabuła, bo jest zbyt banalna i powie, że wstyd wysyłać takich kiczowych produkcji... Nigdy wszyscy nie będą zadowoleni, ale zawsze można wcześniej dać wybór stałemu klientowi, co chciałby otrzymać
Zimny napisał(a):
Nigdy wszyscy nie będą zadowoleni, ale zawsze można wcześniej dać wybór stałemu klientowi, co chciałby otrzymać