Podziel się wrażeniami!
Wreszcie nadszedł czas na nowy telewizor 5600zł to maksymalna kwota jaką mogę przeznaczyć, oczywiście mile widziane jeśli coś zostanie bo następny zakup to będzie odtwarzać blu ray. Odległość od ekranu ponad 3m, generalnie wymagam od telewizora, żeby posłużył co najmniej 4 lata, bo nie będę miał możliwości wcześniejszej wymiany, także dobrze jakby był jak najnowocześniejszy w tej cenie. Przekątna to wiadomo, im więcej tym lepiej, ale tak co najmniej 37 cali. Pomożecie?
W Sony Centre ruszyła promocja KDL40W5500 + aparat DSC-W220 za 5499zł. Myślę że będzie dobry wybór.
W Sony Centre ruszyła promocja KDL40W5500 + aparat DSC-W220 za 5499zł. Myślę że będzie dobry wybór.
Podejrzewam że od cen promocyjnych w gazetce Sony nie ma już odstępstw także w innych salonach.
Dobrze, że dali chociaż aparat
Mi się wydaje, że na 4 lata spokojnie Ci wystarczy, raczej nie spodziewałbym się aż takiego skoku by za rok musieć go wymieniać. Nowości zawsze będą ale jeśli patrzeć z tego punktu to nigdy by się niczego nie kupiło Z tego co widać z testów to bardzo porządny model
morano napisał(a):
Szczerze mówiąc, od aparatu wolałbym odtwarzacz blu ray, ale cyfrówka zawsze się przyda. Teraz tylko pytanie czy telewizor spełni wymagania które postawiłem w pierwszym poście, chodzi generalnie o to czy mogę kupić z myślą 4-5 lat i mieć spokój? Nie ma chyba, żadnych planów wprowadzania nowych standardów (tak jak teraz jest full HD)? Z góry przepraszam, za być może głupie pytania, ale nie jestem na bieżąco jeśli chodzi o nowe technologie...
5 lat gwarancji na Sony BRAVIA jest co najmniej do końca roku.
5 lat gwarancji na Sony BRAVIA jest co najmniej do końca roku.
Zimny jak będzie gorszy sygnał to mam możliwość odsunięcie fotela, podałem odległość od kanapy, ale to nie jest jakaś wyrocznia. Jeśli chodzi o żywotność to nie wymagam, żeby był zawsze najlepszy w swojej klasie bo po roku i tak będzie się o nim mówić, że stary model. Chodzi mi o bezstresowe oglądanie, oraz obsługę standardów które są na horyzoncie, czyli jak np. mpeg-4, nie muszę mieć wszystkiego najnowszego
CS Bielsko: zasady tej przedłużonej gwarancji są takie jak normalnej?
ślimak: wiesz cyfrówka zawsze się przyda, wstyd się przyznać, ale mój aparat to prawdziwy antyk...