anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Nowe modele Bravia 2010 rok

oldguest
Początkujący

Nowe modele Bravia 2010 rok

Kilka nowych modeli pojawiło się na stronie :D

HX900 - 3D
http://www.sony.pl/product/t46-hx-series/kdl-52hx900" target="_blank"
LX900 - 3D
http://www.sony.pl/product/t46-lx-series/kdl-60lx900" target="_blank
NX800
http://www.sony.pl/product/t46-nx-series/kdl-52nx800" target="_blank"
EX700
http://www.sony.pl/product/t46-ex-series/kdl-52ex700" target="_blank"

Jest ich więcej... :c34

224 ODPOW. 224
profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

To nie wiem jak jest z tą podstawką. Informacje miałem ze strony Sony...
Mam taką ciekawostkę. Na Open House 2010 był telewizor z serii HX podłączony pod nowe kino. Kino to również miało możliwość nachylenia, aby dźwięk celował na widza. Nie wiem jak to się sprawdza w praktyce, ale na wystawie wydawało się bardzo ciekawe.

j63-----
Nowicjusz

Zimny napisał(a):

To nie wiem jak jest z tą podstawką. Informacje miałem ze strony Sony...
Mam taką ciekawostkę. Na Open House 2010 był telewizor z serii HX podłączony pod nowe kino. Kino to również miało możliwość nachylenia, aby dźwięk celował na widza. Nie wiem jak to się sprawdza w praktyce, ale na wystawie wydawało się bardzo ciekawe.

Chodzi pewnie o kino bdv f500 z pochylonymi głośniczkami lub bdv f700 z wysokimi kolumnami wyglądają fajnie ale jeden kosztuje 9000 zł,a drugi 11000 zł.Dla mnie to koszmar :c9 Skąd oni biorą te ceny?Rozumiem,że nowe technologie,ekstra materiały ale mimo wszystko...

oldguest
Początkujący

j63 napisał(a):

Zimny napisał(a):

Chodzi pewnie o kino bdv f500 z pochylonymi głośniczkami lub bdv f700 z wysokimi kolumnami wyglądają fajnie ale jeden kosztuje 9000 zł,a drugi 11000 zł.

Te ceny chyba nie będą miały pokrycia w rzeczywistości. Nie ma na razie tych kin ani na magazynie ani w biuletynie więc ta cena z googla nie potwierdzona moim zdaniem. Żeby się nie okazało że te ceny będą podzielone przez 3 albo przez 4. Przecież to zestawy 2.1!

czatman1
Początkujący

Cholerka . Czekam na bdv-f700 i jeżeli miałbym płacić za 2.1 tyle kasy czyli więcej niż za kdl 52 nx800 , to chybabym się z tym małym na głowy pozamieniał. Ja oscylują w granicach 3500 do 4000 zł za 700 i tysiak mniej za 500. Więcej to niech sami sobie zapłacą. Kupię super zestaw szajsunga HTBD8200 za niecałe 3000 i basta. Miejmy nadzieję ,że to tylko jakaś plotka bez potwierdzenia z tymi szokującymi cenami. Ponoć na początku maja , te zestawy mają się pokazać w sprzedaży i wówczas wszystko będzie jasne.

Zimny_
Użytkownik

Też nie wydaje mi się, żeby te kina osiągnęły tak wysoką cenę. Ładnie grały, ale chyba nie są aż tak ekskluzywne, aby cena osiągnęła taki pułap (10tys).

j63-----
Nowicjusz

Nie chciałem siać paniki ale takie podaje sklep Maximedia.pl-strefa niskich cen :slight_smile: .Fakt,że oni niektóre ceny mają z kosmosu.

Ravi-----
Początkujący

czatman1 napisał(a):

Cholerka . Czekam na bdv-f700 i jeżeli miałbym płacić za 2.1 tyle kasy czyli więcej niż za kdl 52 nx800 , to chybabym się z tym małym na głowy pozamieniał. Ja oscylują w granicach 3500 do 4000 zł za 700 i tysiak mniej za 500. Więcej to niech sami sobie zapłacą. Kupię super zestaw szajsunga HTBD8200 za niecałe 3000 i basta. Miejmy nadzieję ,że to tylko jakaś plotka bez potwierdzenia z tymi szokującymi cenami. Ponoć na początku maja , te zestawy mają się pokazać w sprzedaży i wówczas wszystko będzie jasne.

Wejdą do sprzedaży będzie wiadomo, teraz to takie gdybanie jest, bardziej przychylałbym się do stwierdzenia CS Bielsko, że może być duuużo niższa niż ta o której mówi j63...
Swoją drogą pytanie czy mają sprzęt na stanie czy tylko od tak podają ceny, w celu zwiększenia ruchu na swojej stronce na zasadzie "a nuż ktoś coś kupi przy okazji"

czatman1
Początkujący

No to się uspokoiłem. Jak takie ceny podają w Maximedia to jest OK !. To jest kosmiczny sklep. Oni juz zapowiedzi sprzedają.NX w lutym po 11200 sprzedawali i to obojętnie ile cali. Poczekajcie jeszcze kilka tygodni to laserowe telewizory będą sprzedawać. Bzdety i spoko.
Czyli wszystko wraca do normy i wypada tylko czekac do czerwca.

Zimny_
Użytkownik

Niektóre markety to mają ładne marże narzucone. Od siebie dodam Media Ekspert i część produktów w Media Markt i Media Saturn. Ceny o kilkadziesiąt procent większe niż w innych sklepach. Oczywiście wybrane produkty w gazetach promocyjnych są w atrakcyjnych cenach, ale reszta to porażka...

Ravi-----
Początkujący

czatman1 napisał(a):

No to się uspokoiłem. Jak takie ceny podają w Maximedia to jest OK !. To jest kosmiczny sklep. Oni juz zapowiedzi sprzedają.NX w lutym po 11200 sprzedawali i to obojętnie ile cali. Poczekajcie jeszcze kilka tygodni to laserowe telewizory będą sprzedawać. Bzdety i spoko.
Czyli wszystko wraca do normy i wypada tylko czekac do czerwca.

Od początku napisał gdzie są takie ceny ;) Co do tego dziwnego zjawiska, chodzi o to, żeby zwiększyć ruch na stronce niby, że jako pierwszy sklep mają dane telewizory (przy googlowaniu), jak sam zwróciłeś uwagę podobnie było z innymi produktami na długo przed premierą.

Zimny- porównywanie Media Expert i Media Markt nie ma dużego sensu, w przypadku tego drugiego znacznie łatwiej znaleźć coś godnego uwagi.