- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Który z nowych modeli Bravia najatrakcyjniejszy?
Dziś zastanawiałem się nad tym. Ciężko dojść do jednego wniosku. Oczywiście, można "atrakcyjność" można rozumieć na dwa sposoby. Dlatego chyba warto rozpatrzeć oba:
1. najatrakcyjniejsza Bravia pod względem - stosunek cena do jakości
2. najatrakcyjniejszy nie patrząc na cenę.
Co o tym uważacie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam
Sorry Zimny, wyjaśniliśmy sobie (i nie tylko) parę drobiazgów.
Ja osobiście stawiam na 3D, ale w innej formie niż teraz.
Nagle wyszło na to, że producenci trafili w rynek (kolejne zapowiedzi transmisji w 3D) a po tempie w jakim się to wszystko odbywa, to raczej strzał w 10. Ponadto nie wydaje mi się, aby było kwestią odległej przyszłości zdjęcie widzom z oczu osławionych okularów. Przez to ja osobiście na obecnym etapie do 3D podchodzę raczej ostrożnie, bo ewentualny wyścig technologiczny rekinów, może w dość krótkim czasie wiele zmienić.
Kończąc, z mojego punktu widzenia raczej EX500 z naciskiem na "mojego punktu widzenia"
Pozdrawiam
PS
Dzięki CS Bielsko, wyszło na to że w sześciu linijkach można zmieścić wiele stron - w przystępny i zrozumiały sposób zebrać to do kupy.Sama nazwa full LED jest taka jakaś? bo
jak sam napisałeś wszystkie telewizory ze świetlówkami to Full świetlówka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
wszystkie telewizory ze świetlówkami to Full świetlówka
:smileyhappy:
Koniec
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam
Niemal jak na zamówienie
Moja chrzestna poprosiła mnie o radę w wyborze TV
ma być Sony
ma mieć 32"
budżet koło 2.5k PLN
Ma być dobry
tak sprecyzowaną niewymagającą listę życzeń przeanalizowałem i wyszło ex500 i W5740
raczej ful świetlówki bo bariera cenowa robi swoje. Przyczym pojawił się prozaiczny problem, o ile na temat ex można znaleźć bez problemu opisy techniczne to w przypadku W gdzieś między wierszami wyłowiłem ;podświetlany pilot ; zdolność wczytania do pilota obsługi innych urządzeń, zresztą szkoda wyliczać. Pytanie jest proste i nawet nie przytoczę, wiem tylko że w jednym z poprzednich postów powinienem uwzględnić W 5740.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
No ale temat dotyczy nowych modeli (czytaj modele roku 2010) a W5740 jest już raczej nie produkowany, z dostępnością też pewnie nie jest lekko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ale zamieszaliście temat. Z poprzednich modeli klasą samą w sobie bez wątpliwości jest w5xxx. Mam w5810 i rewelacja. Szkoda ze nie ma internetu w bardziej rozbudowanej postaci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Temat wątku to:
"Który z nowych modeli Bravia najatrakcyjniejszy?"
Proszę się trzymać tematu.
Antygłup jeśli chcesz porozmawiać o podświetleniu albo o W5740 to załóż nowy wątek w odpowiednim dziale. Powtarzam to drugi raz, a Ty po raz kolejny zaczynasz odbieganie od tematu. Uważaj, bo niektórzy mogą zacząć wątpić w Twój nick
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam
Naprawdę się poprawię.
Na usprawiedliwienie powiem że całkiem zbił mnie z tropu 3 post w temacie i niefrasobliwie wyszło jak wyszło.
Sorry i na razie.
- « Poprzedni
- Następny »