Podziel się wrażeniami!
Dobry wieczór . Od trzech godzin jestem szczęśliwym ? posiadaczem telewizora Sony Bravia 32 led . Wszystko chodzi dobrze , ale na dole ekranu wyskakuje pasek z napisami Motionflow , i costam jeszcze 100 hz , 50 hz , a ajak zniknie ten z dolu to na gorze ekranu wyswietla sie pasek Bravia , led itd , nie moge tego zlikwidować ? Prosze poradżcie staremu !!! jestem juz po 60 -tce tak ze troche wolniej reaguję ??? ale staram się !!!!
Podejdź do TV i wciśnij i przytrzymaj klawisz Home, pojawi się napis Tryb Demo:Wył.
Miłego odbioru
SERDECZNE DZIĘKI !!!!!!! JUŻ SIĘ WYŁĄCZYŁY MOGĘ UDZIELIĆ PORAD CO DO STARYCH INSTRUMENTÓW SMYCZKOWYCHH , ALE TA ELEKTRONIKA TO DLA MNIE CZARNA MAGIA !!! JESZCZE RAZ BARDZO DZIEKUJĘ .
Dla mnie tematy związane z instrumentami smyczkowymi są jak czarna magia i nie ogarnąłbym tego. A dzisiejsza elektronika jest coraz bardziej przyjazna ludziom. Jeśli będziesz miał jakieś pytania związane z użytkowaniem telewizorka, to śmiało pisz na forum!
A z czego masz doprowadzony sygnał do telewizora? Jakiś dekoder satelitarny, kablówka, telewizja naziemna cyfrowa/analogowa?