Podziel się wrażeniami!
Witam uzytkownikow. Poszukuje porady jaki tv wybrac, chodzi mi o cos w przedziale 3000-4000tys zl, 40-42cale, do tego jeszcze SP3, poczytalem na forum i polecacie telewizor KDL-40W550. Ale to bylo jakis czas temu jak te posty sie pojawily, wiec pewnie sa nowsze i fajniejsze modele. Mozecie cos polecic. Ten model widze ze mozna kupic za ok. 3150 do tego PS3 za 1300 i fajny zestawik, czy sie myle? Prosze o rady na forum lub hajdod@yahoo.com
W5500 to bardzo udany model i chyba nawet najpopularniejszy z poprzedniej serii, ale na dzień dzisiejszy masz już dostępnego następce czyli ex500, jest już trochę na forum więc polecam lekturę. Nie dość, że kosztuje mniej niż poprzednik to jeszcze oferuje użytkownikowi więcej opcji zwłaszcza jeśli chodzi o multimedia, aczkolwiek patrząc stricte na jakość obrazu to oba modele są dość porównywalne.
dzieki za podpowiedz, ciekawy jestem czy ktos juz jest posiadaczem tego modelu i moze wyrazic swoja opinie, ale faktycznie ten model wyglada interesujaco dla mnie
A może EX500? Bardzo podobny, prawie bliźniaczy model co W5500, a więcej możliwości multimedialnych...