Podziel się wrażeniami!
Zakupiłam telewizor Sony Bravia w Elbląskim Avansie, i tam sprzedawca udzielił mi takiej informacji, że na stronie sony.pl znajdę kartę gwarancyjną (chodzi o gwarancje na 5 lat) po zarejestrowaniu mojego sprzętu, do wydrukowania i z tym wydrukiem mam się u niego pokazać po podbicie pieczątki. Produkt zarejestrowałam... ale na stronie sony-europe.com/myproducts i żadnej karty do wydrukowania nie widzę. Czy ktoś może mnie oświecić?
bardzo dziękuje!
Witam,
Jak długo czekaliscie na te przedluzenie gwarancji do 5lat? Ja juz czekam 2tygodnie i zadnej informacji na maila ani nic. Dziekuje z gory za odpowiedz
pozdrawiam
To proszę wypełnić formularz jeszcze raz.
OK formularz wysłany ponownie.
Czasem trzeba wysłać dwa razy, dla świętego spokoju warto sprawdzić również spam, programy pocztowe różnie traktują tego typu maile ( mi nałogowo automatycznie wysyłane ze sklepów tam lądują). Jak nie ma ma zwrotnego 1-2 dni to próbować jeszcze raz, dobrze jak z innego konta pocztowego...
Witam.
Zakupiłem telewizor sony bravia KDL40V4000.
Mam jednak problem- na stronie 5latgwarancji.pl do wyboru były dwa takie modele:
KDL40V4000K i KDL40V4000E, mimo że na telewizorze nie było nic poza KDL40V4000.
Trochę bezmyślnie zaznaczyłem tę pierwszą i nie wiem, czy w przyszłości nie poniosę jakichś konsekwencji mojej głupoty. Proszę o pomoc.
To są chyba oznaczenia sklepowe. Jeśli podałeś prawidłowe dane LCD to nie powinno być problemów. Jak chcesz to możesz zadzwonić na serwis, aby się upewnić. Dokładne oznaczenie powinieneś mieć na tabliczce informacyjnej z tyłu LCD.
Są to oznaczenia sklepowy i niekiedy są podawane w opisie, głowy nie dam, ale jeśli zaznaczyłeś z literką K to prawdopodobnie dobrze (widziałem parę modeli w Polsce z podaną pełną nazwą i wszystkie miały końcówkę K, a nie E). Generalnie polecam jeszcze telefon na infolinię w celu upewnienia i spokojnego snu