Podziel się wrażeniami!
Pozwolę sobie założyć jeszcze jeden wątek. Do telewizora przydała by się telewizja satelitarna. Co jest najlepsze, co najlepiej wybrać cyfre +, N, polsat? Polecacie jakieś promocje?
szkoda, że nie wpadłem na to wcześniej.... Teraz już po jabłkach, dekoder wynajęty, umowa podpisana, tylko czekać na koniec, to się pomyśli. Chyba, że cyfra zmieni soft w swoich odbiornikach. Przez tyle lat nic nie robili, przydała by się jakaś reakcja.
W końcu kupiłem Cyfre Plus z pakietami HD. Dekoder ten z nagrywarką. Faktycznie chodzi powolno, kanały są ustawione jakoś chaotycznie, nie logicznie. Jakość fajna, ale nie wiem czy to jest zasługa telewizora, czy Cyfry. Minus o którym nikt nie wspomniał, to dźwięk wydawany przez dekoder, jest dosyć głośny, ale nie uciążliwy.
Bawiłem się w menu, ale nie potrafię ustawić kanałów, może ktoś pomóc?
Ja nie mogłem się zdecydować. Mam cyfre i n. Cyfre na prywatnym dekoderze, kupiona sama karta pod abonament. n z białym dekoderem, ale wymienie go na recordera.
Filmowo lepiej przedstawia się cyfra.
Sportowo stawiam na równo.
Rozrywkowo chyba n wygrywa.
Cenowo zdecydowanie n
I jak tu się zdecydować?
wszystkie ligi, piłki itd. powinny być na ogólnodostępnych kanałach, jak HBO. Jest na każdej platformie, dodatkowo płatne (cyfra).