Podziel się wrażeniami!
Wiem, że drażliwy temat . Chodzi o to, że nie ma limitu wielkości obrazka w stopce...
Myślę, że 40-50 kilo i 350x50 pikseli by wystarczyło Rafiki używa blueconnecta, inni tez moga i zrobi się problem w pewnym momencie bo stopki bedą się dłużej ładowały niż miniaturki fotek... Nie narzucam - po prostu proponuję przemyśleć... Na razie forum śmiga, gra i buczy ale po Iplusie próbowałem i.... no właśnie. Niech się Rafi wypowie
Zalecałbym umiar, jeżeli chodzi o stopki, ale... dla mnie najważniejsze jest żeby były one poprawne z punktu widzenia szeroko pojętej kultury osobistej.
Stopka to pewien wyraz ekspresji (obok avatara) osoby zarejestrowanej na forum, nie widzę powodu by robić z nich problem.
Choć sam muszę się przyznać, że ze 4 razy zmniejszałem logo foto teamu w mojej stopce...
Mycroft Twoja stopka wygląda jak plakat wyborczy hihihi...
...ale hasła masz słuszne!
Norbi proszę Cię daj na luz. Jak słyszę o ograniczeniach stopek, regulaminach itp to no sam wiesz. Niech każdy aranżując swoją stopkę kieruje się zdrowym rozsądkiem i dobrym smakiem (myślenie obowiązkowe) a będzie ok. Oczywiście gigantyczne bannery i niesmaczne treści powinny być negowane, ale ograniczenie bannera do 350x50 pikseli to ograniczenie ekspresji bo ja np: wolałbym banner 500x25 pikseli itd itp.
Biorąc pod uwagę zebrane zdania, wielkość obrazka w stopce została ograniczona do 500 pikseli szerokości i 50 pikseli wysokości. Dziękuje za zwrócenie uwagi.
Pozdrawiam,
Radek
Dałem na luz. Taka wielkość spoko jest... Po prostu niech się nie ładuje masakrycznie i tyle
RASTX napisał(a):
Biorąc pod uwagę zebrane zdania, wielkość obrazka w stopce została ograniczona do 500 pikseli szerokości i 50 pikseli wysokości. Dziękuje za zwrócenie uwagi.
Pozdrawiam,
Radek
Mycroft napisał(a):
Dałem na luz. Taka wielkość spoko jest... Po prostu niech się nie ładuje masakrycznie i tyle
Tak biegam po forum i nie widzę.
Jak dodać stopkę i avatar?
Dzięki za pomoc,
aalbin napisał(a):
Tak biegam po forum i nie widzę.
Jak dodać stopkę i avatar?
Dzięki za pomoc,
RASTX, już wszystko działa...................dziękuję.
Pozdrawiam,
Radek
Już widzę, że jest dobrze, masz stopkę i „pomostowy” avatar.
Pozdrawiam imiennika,
Radek