Podziel się wrażeniami!
Ja, jako naczelny dinozaur fotograficznej spoleczności Sony, preferuję starsze seriale. Alternatywy 4 to oczywiście jeden z najlepszych seriali, obok tego bardzo lubię "07 zgłoś się", "Stawka większa niż życie" i "Janosik". Ze współczesnych seriali, które mi podpasowały to cała seria Oficera. Z zagranicznych preferuję "Allo, allo", "Alf" i "Kameleon". No i nie możemy zapomnieć o nieśmiertelnym "MacGyver".
Dziękuję Piotruso. "Stawki większej niż życie" nie oglądałam całe wieki! Trzeba nadrobić. Jest zadanie na weekend. Tobie mogę polecić rosyjski pięcioodcinkowy serial "Mesto vstrechi izmenit nelzya" ("Место встречи изменить нельзя"). Klasyka z Wysockim w roli głównej.
Też uwielbiam stare polskie seriale, szkoda że teraz już takich nie kręcą... Jednym z moich ulubionych jest "Wojna domowa", znam go praktycznie na pamięć. Z amerykańskich najbardziel lubię przyjaciół i Big Bang Theory oraz różne medyczne: House, Ostry dyżur, Chirurdzy
Uwielbiam komedie! Dzięki Olu za przypomnienie „Wojny domowej", co za obsada : ) Również ze starszych, kocham „Czterdziestolatka" - to klasyka polskiego aktorstwa komediowego! Z nowszych wygrywa krzywe zwierciadło „Świat według Kiepskich". Z zagranicznych, jestem dozgonną fanką „Czarnej Żmii" z Rowanem Atkinsonem w roli Blackaddera. A polską wersję scenariusza tego serialu uważam za mistrzostwo świata w tłumaczeniu! : )