Podziel się wrażeniami!
Sklep Cyfrowe.pl, autoryzowany partner Sony, zaprasza na cykl bezpłatnych warsztatów dla użytkowników aparatów marki Sony.
O warsztatach
Program obejmuje zajęcia m.in. z następujących tematów: Podstawy fotografowania, Architektura, Portret, Makro. Jeśli tylko pogoda pozwoli zajęcia odbywać się będą w plenerze.
Będzie to wyjątkowa okazja by poznać i wypróbować szeroką gamę aparatów i obiektywów marki Sony.
Na zakończenie wszystkie prace będą oceniane przez prowadzących i przez samych uczestników. Dla autorów najlepszych zdjęć pleneru przewidziane są atrakcyjne nagrody od firmy Sony i sklepu Cyfrowe.pl.
Dla kogo
Szkoła fotografowania Sony jest przeznaczona nie tylko dla początkujących; zapraszamy również średniozaawansowanych i zaawansowanych miłośników fotografowania. Program warsztatów jest tak ułożony, że każdy będzie mógł uczestniczyć w części, która go interesuje.
Na warsztaty zapraszamy przede wszystkim użytkowników lustrzanek Sony Alpha, ale również zaawansowanych aparatów kompaktowych, planujących w niedługim czasie zmianę swojego aparatu na lustrzankę.
Kiedy i gdzie
Spotkania będą odbywać się w soboty, w różnych miastach Polski.
Harmonogram spotkań:
12.09 Warszawa
26.09 Katowice
24.10 Gdańsk
14.11 Poznań
Warunki uczestnictwa
Poprawne wypełnienie formularza zgłoszeniowego.
Wypełnienie zgłoszenia na tyle szybko aby uzyskać miejsce na warsztatach! Liczba miejsc jest bardzo ograniczona!
Wybierz miasto i zarejestruj się już dziś!
Więcej informacji i rejestracja na stronie http://www.cyfrowe.pl/warsztatysony.html
No ja też z cyfrowych nic nie dostalem a chętnie bym się przeszedl na szkolenie
Tylko oni napisali, że maila otrzymasz w późniejszym terminie a nie w tym samym dniu co się zarejestrujesz. A do warsztatów w Katosach jeszcze trochę zostałomis1u1 napisał(a):
Starosta napisał(a):
Tylko oni napisali, że maila otrzymasz w późniejszym terminie a nie w tym samym dniu co się zarejestrujesz. A do warsztatów w Katosach jeszcze trochę zostałomis1u1 napisał(a):
kuraq napisał(a):
Co do Tych warsztatów Sony w Poznaniu, to mam takie pytanie, zapisywaliście się już? Jak tak, to ile czekaliście na maila od nich?
Połączone
Wszystkie osoby, które zgłosiły się na warsztaty dostaną odpowiedź do końca tego tygodnia, niezależnie czy zostały zakwalifikowane czy nie.
To dobrze wiedzieć
Lista na Poznań zamknięta
Teraz czekam na e-mail
No pięknie. Gdańska lista też już zamknięta. A miałam nadzieję, że się trochę podszkolę. A jakby się zwolniły miejsca to będzie jakaś lista rezerwowych?
rakastan00 napisał(a):
No pięknie. Gdańska lista też już zamknięta. A miałam nadzieję, że się trochę podszkolę. A jakby się zwolniły miejsca to będzie jakaś lista rezerwowych?