anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kto dodał ten temat do Ja też

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

UBP-X800 wstrzymałem kupno

Ja osobiście pogodziłem się ze zmianą playera bo mam właśnie 790-tkę na UBP-X800 ale sprawdzam to od dwóch dni i wszystko wskazuje ,że się nie mylę  co za GENIUSZ wpadł na to aby pozbawić ten odtwarzacz wyświetlacza !?!?!?!?!?! Naprawdę mistrzostwo ! Odpaliłem instrukcję oczywiście angielską bo polskiej brak wyświetlacza BRAK ! Przecież nie zawsze chcę oglądać filmy istnieje też muzyka i nie muszę włączać TV aby połapać się co chcę zrobić ! Druga sprawa to wystarczy wejść na YouTuba aby sprawdzić jak ludzie testują ten BD przeważnie to USA są po prawej stronie złote napisy 4kHDR i HI res audio niby nic a dodaje smaku i powagi sprzętowi na Polskę czarny jak nie napiszę co.Cena USA 298 dolarów to daje 1200 zł (przesyłka free) Polska 1800 zł (przesyłka 15 zł ) nie wspomnę o 2 tytułach gratis na płytach UHD do wyboru z 15 tytułów .Kiedy Polska będzie traktowana przez takie firmy jak SONY bardziej poważnie ?! W związku z zaistniałymi okolicznościami opisanymi wyżej nie kupię go dla zasady !

Kto dodał ten temat do Ja też