anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kamery handycam (warto nabyć??)

beata_j1987
Początkujący

kamery handycam (warto nabyć??)

Przeglądałam wczoraj z narzeczonym gamę kamer handycam na stronie internetowej sony i postanowiliśmy wspólnie złożyć się na taki sprzęcik. Problem tkwi w tym, że jesteśmy całkowitymi amatorami i potrzebna nam pomoc osób bardziej doświadczonych w tym temacie. Jesteśmy młodzi, często jeździmy spontanicznie na różne wycieczki czy imprezki i fajnie gdybyśmy mogli uwiecznić jakoś te chwile. Ile kasy potrzeba? Co nam doradzicie? Jakie modele brać pod uwagę?

27 ODPOW. 27
profi-----
Początkujący

sadam napisał(a):

W warszawskich SC (nie wiem jak w innych) do końca sierpnia jest fajna promocja - przy zakupie dowolnego produktu (oprócz Vaio i PS) dostajesz 15% jego wartości jako zniżkę na kolejny produkt. Przy 4,5tys mamy 675zł do wydania - styknie na dodatkowe aku NP-FV50(w zestawie z torbą) i statyw VCT-AV50.

Oooo nie wiedziałem, że jest taka promocja w SC, bardzo fajnie bo nawet kupując droższą kamerkę wystarczy na dodatkowe akcesoria. Szkoda, że promocja tylko do końca sierpnia... Gdyby człowiek wcześniej wiedział eh...

beata_j1987 daj znać jak przebiegła wizyta :)

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

profi napisał(a):

Szkoda, że promocja tylko do końca sierpnia... Gdyby człowiek wcześniej wiedział eh...

Z tego co wiem to reklamy są zamieszczane w piątkowej Wyborczej i chyba w Radio Kolor.

beata_j1987
Początkujący

profi napisał(a):

Wizyta została zakończona sukcesem :c4 Wybrałam polecaną również przez was HDR-CX350. Najlepiej ze wszystkich leżała mi w dłoni i najbardziej przypadła mi do gustu. Teraz pora oswoić się trochę ze sprzętem. Dzięki za wszystko, bo to w większości wasza zasługa, pozdrawiam

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Fajny sprzęt :thumbsup: , dużo radości z filmowania życzę.

beata_j1987
Początkujący

sadam napisał(a):

Fajny sprzęt :thumbsup: , dużo radości z filmowania życzę.

Dzięki! Już w sobotę będzie okazja przetestować kamerkę, bo z narzeczonym idziemy na urodzinki do znajomej i już zapowiedzieliśmy, że bierzemy sprzęt i będziemy wszystko kręcić, a Monice bardzo ten pomysł się spodobał :smileythumbsup:

profi-----
Początkujący

profi napisał(a):

Wizyta została zakończona sukcesem :c4 Wybrałam polecaną również przez was HDR-CX350. Najlepiej ze wszystkich leżała mi w dłoni i najbardziej przypadła mi do gustu. Teraz pora oswoić się trochę ze sprzętem. Dzięki za wszystko, bo to w większości wasza zasługa, pozdrawiam

Gratulacje, powinno jeszcze starczyć na dodatkowe akcesoria, napisz po weekendzie jak udał się pierwszy wypad z kamerką i jakie wrażenia miałaś z użytkowania. W razie jakich wątpliwości (np. jakim programem obrabiać nagrany materiał) śmiało pytaj na forum :)

beata_j1987
Początkujący

Dawno nie zaglądałam na forum, ale to wszystko z braku czasu :c3 Wracając jednak do moich odczuć związanych z użytkowaniem HDR-CX350 to muszę powiedzieć, że są bardzo pozytywne. Na początku miałam trochę problemów z ogarnięciem tego wszystkiego i obrabianiem, ale teraz już jest zdecydowanie lepiej.

trybas
Początkujący

Witam, :c37
gdyby kamera przysporzyła nowych problemów zapraszam do podzielenia się nimi.
:c10