Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie.
http://www.youtube.com/watch?v=OePsi645KKE
Materiał kręcony Sony HandyCam HDR-CX360VE i montowany w Sony Vegas 9.0.
Film zmontowany 'dla zajawki', acz było zapotrzebowanie na film o symulatorze lokomotywy EP-09.
Miłego oglądania.
JuniorX napisał(a):
Materiał kręcony Sony HandyCam HDR-CX360VE i montowany w Sony Vegas 9.0.
Film zmontowany 'dla zajawki', acz było zapotrzebowanie na film o symulatorze lokomotywy EP-09.
Przyjemnie się oglądało
piotruso napisał(a):
Ciekawe, ciekawe. Podoba mi się, może troszkę kilka fragmentów z samej jazdy bym skrócił (jak na zajawkę).
JuniorX napisał(a):
Oczywiście Piotruś, zapraszam jak najbardziej na przejażdżkę.
Po takim "treningu" na symulatorze, za każdym razem przed wejściem do pociągu, odruchowo zerkam czy jest to EP-09.
Przyznam się również, że mam teraz inne spojrzenie na pracę, jaką wykonuje osoba prowadząca taki kolos.
Twoja praca Junior, jak już mówiłem wiele razy, jest bardzo potrzebna. Oby więcej odbywało się takich szkoleń.
RASTX napisał(a):
Po takim "treningu" na symulatorze, za każdym razem przed wejściem do pociągu, odruchowo zerkam czy jest to EP-09.
Przyznam się również, że mam teraz inne spojrzenie na pracę, jaką wykonuje osoba prowadząca taki kolos.
Twoja praca Junior, jak już mówiłem wiele razy, jest bardzo potrzebna. Oby więcej odbywało się takich szkoleń.
W FullHD wymiata!
Lajam napisał(a):
W FullHD wymiata!
JuniorX, dzięki za zaprezentowanie swojej produkcji. Spodobała mi się tematyka filmu! Sposób, w jaki ukazana jest praca na symulatorze, jest jak najbardziej poprawny. Na szczególną pochwałę zasługuje stabilny obraz. Początek filmu jest bardzo przyjemnie zsynchronizowany z muzyką - to też mi się podoba.
Pozdrawiam i proszę o więcej!