anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Soundbar Sony ht-gt1 - wyłącza się

ROZWIĄZANE
lares7106
Poszukiwacz

Soundbar Sony ht-gt1 - wyłącza się

Witam, jestem posiadaczem soundbara ht-gt1. Po kilku dniach testowania, zauważyłem że samoczynnie się wyłącza w momencie oglądania programu w TV na usawionej głośności przykłądowo VOL 25.

Dziś zaistaniała sytuacja gdzie zestaw wyłączył się samoczynnie, po ponownym włączeniu i upływie 10-20 minut zgasł ponownie.. Zestaw podłączony jest to TV za pomocą kabla optycznego i na takiej funkcji jest również ustawiony.

- Czy można to zmienić za pomoca ustawień w opcjach ?

- W jaki sposób działa opcja AutoSTBY ( tryb gotowości ) oraz jak się zestaw pownien zachować na włącznym trybie, a jak na wyłączonym.

- Istenieje możliwość ustawienia soudnbara w taki sposób aby uruchamiał się wraz z włączeniem TV i wyłączał się po jego zgaszeniu ?

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.pl_PL.title
Sony_Polska
Community Team

Witamy,

prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi klienta pod adresem: customersupport.pl@eu.sony.com, gdzie otrzyma Pan odpowiedzi na zadane pytania.

Pozdrawiamy

Zespół Sony 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 ODPOW. 2
profile.country.pl_PL.title
Sony_Polska
Community Team

Witamy,

prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi klienta pod adresem: customersupport.pl@eu.sony.com, gdzie otrzyma Pan odpowiedzi na zadane pytania.

Pozdrawiamy

Zespół Sony 

lares7106
Poszukiwacz

Po kontkacie na podany adres mailowy nie dostałem do tej pory odpowiedzi na żadne z zadanych pytań.