Podziel się wrażeniami!
Witam zauwazylem ze w kinie jak i odtwarzaczu blu ray nie dziala ipla mimo ze kino kupione w tym roku a odtwarzacz prawie 2 lutni ,zauwazylem ze w tv ipla dziala i ma nowe logo natomiast w kinie i odtwarzaczu stare ,jesli tak sony podchodzi do aplikacji ze po paru latach nie dzialaja to ja dziekuje za ich sprzety
Witam,
Wydaje mi się, że to dostawcy aplikacji powinno zależec aby jego aplikacja była w jak najnowszej wersji u producenta urządzenia. Z drugiej strony producent urządzenia też powinien zadbać aby aplikacje były w miarę aktualne aby sprzęt dobrze się sprzedawał. BDV-E6100 jest już kilkuletnim modelem i miał swojego następcę w postaci kina BDV-N7200W.
Pozdrawiam
Wychodzi ze sony pogrywa z klientami jesli mam tv z 2017 to mozna sie spodziewac ze za 3 lata bedzie ta sama sytulacja jesli tak bedzie to sami sobie strzela samobuja,pozdrawiam
Witam,
Skontaktowałem się w Twojej sprawie z supportem Sony - oto ich odpowiedź:
Uprzejmie informuję, że problem z niepoprawnie działającą aplikacją IPLA na odtwarzaczu BDP-S6200 jest znany firmie Sony. Sony wraz z dostawcą aplikacji IPLA stara się rozwiaząc problem, niestety nie mamy szczegółowych informacji dotyczącej wprowadzenia aktualizacji. Uprzejmie proszę o cierpliwość oraz przepraszam za zaistniałe niedogodności.
Pozdrawiam