Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich
Fotografią zajmuję się hobbystycznie, głównie studio (domowe), może niedługo jakiś plener się trafi. Przeglądam od jakiegoś czasu wasze prace i postanowiłem zaprezentować również moje.
Pozdrawiam
mDSC00202-Edit.jpg
mDSC00323-Edit.jpg
mDSC00369-Edit.jpg
mDSC00383-Edit.jpg
mDSC00406-Edit.jpg
masthere napisał(a):
Technicznie najbardziej podoba mi się zdjęcie numer 1. Najlepiej ukazano tu światło-cień. Na reszcie troszkę ciemno mz. To co jasne powinno chyba jednak być ciut jaśniejsze. Z resztą pozycja na 1 też mi się podoba. W 4 poza też ciekawa.
Ogólnie ciekawy start
Królowa śniegu wiosną
Ale oczywiście bardzo mi się podobają...szczególnie nr 7
Królowa śniegu wiosną
Mnie się podobają wszystkie .
Btw. ciekawy makijaż.
Witaj
Jako, że nie jestem zwolennikiem takiego makijażu, podoba mi się najbardziej 9, z uwagi na dopasowanie malunku i butów
Siódemka też bardzo dobra, to, co modelka ma na wargach mnie osobiście, co najmniej rozprasza.
Pierwsza seria... może mam dziwny gust, ale wolałbym oglądać modelkę całkowicie ubraną, lub... rozebraną. Takie fotki w bieliźnie nie bardzo pobudzają mój spaczony zmysł estetyki
Jednak, jako zdjęcia w ogóle są co najmniej niezłe, a z powodów, które wymieniłem wyżej, najbardziej podoba mi się 4.
masthere napisał(a):
Jako, że nie jestem zwolennikiem takiego makijażu, podoba mi się najbardziej 9, z uwagi na dopasowanie malunku i butów
Siódemka też bardzo dobra, to, co modelka ma na wargach mnie osobiście, co najmniej rozprasza.
oj tam spaczony , ja z każdą sesją nabieram pokory i może kiedyś spróbuję aktu, choć znając moje wymagania jeszcze duuużo nauki przedemnąmasthere napisał(a):
Pierwsza seria... może mam dziwny gust, ale wolałbym oglądać modelkę całkowicie ubraną, lub... rozebraną. Takie fotki w bieliźnie nie bardzo pobudzają mój spaczony zmysł estetyki
Hej, ale to nie ja pisałem, a wygląda jakbyś mnie cytował