Podziel się wrażeniami!
Witam.
Będę tu wrzucał różne zdjęcia, róznych obiektów i osób.
Na wejście kilka zdjęć z moją najwierniejszą modelką.
Dziękuję wszystkim za wizytę
Methos napisał(a):
Parasolkowe -
... podsunąłeś mi pomysł na podobny tryptyk ...
kris napisał(a):
117 i 118 już na nie
Zapytam wprost - zmieniasz konwersję, żeby ktoś napisał, że jest OK?
kuraq napisał(a):
kris napisał(a):
117 i 118 już na nie
Możesz się rozwinąc dlaczegóż?
Lajam napisał(a):
kris napisał(a):
myślę, że po to się wstawia do albumu, by się czegoś nauczyć - nie każdy jest na poziomie: "zawsze idealne zdjęcia" :smileytwisted:
zacznę od tego, że to co poniżej jest "WEDŁUG MNIE"
jak ktoś mu napisze, że ma skoczyć i klaskać nogami, a on to zrobi - wtedy faktycznie zagra pod publiczkę.Lajam napisał(a):
kris napisał(a):
myślę, że po to się wstawia do albumu, by się czegoś nauczyć - nie każdy jest na poziomie: "zawsze idealne zdjęcia" :smileytwisted:
Ale poprawka wiąże się tylko z realizacją wizji komentujących osób i zaspokajania ich gustu - tak ja to odbieram..
Lajam napisał(a):
Nie wstawiam też wersji kolor i BW jednocześnie bo to dla mnie oznaka niezdecydowania i zagrywka trochę "pod publiczkę".
Krisunio, ja rozumiem jak ktoś przyjmuje uwagi i stosuje je do nowych zdjęć....nie lubię oglądać kilka razy tej samej fotki w różnych wersjach. Ot tyle ode mnie i nie śmiecę już kuraqowi
Lajam napisał(a):
Lajam napisał(a):
Ja z reguły nie zmieniam zdjęcia na kolor/cz-b jeśli ktoś ma tego typu uwagi.
Nie wstawiam też wersji kolor i BW jednocześnie bo to dla mnie oznaka niezdecydowania i zagrywka trochę "pod publiczkę".
Z ostatnich podobają mi się pierwsze dwa. Wdzięczna modelka, ma rewelacyjne oczy, a Ty je dobrze uchwyciłeś. Ostatnie na nie, jakieś takie krzykliwe, chaotyczne i nieprzyjemne w odbiorze jak dla mnie...
Colorful Dzięki za wizytę
Obróbka była taka, a nie inna, bo w podobny sposób zapamiętaliśmy to z Martą i sami jesteśmy zadowoleni z efektów. Potem jeszcze coś wrzucę z tej serii.
Teraz powrót do Tuczna.
121 - świetnie. Po prostu świetnie. Moment, obróbka -