Podziel się wrażeniami!
Porządki
bardzo fajny klimat ma zdjęcie numer 105 Tylko zmniejszyłbym trochę nasycenie dla czerwonego domku obok łódki, skoro ogólnie panują stonowane kolory...
Ładna ta łódeczka
105 rewelacja... byłaby gdyby nie ta prawa strona kadru, zepsuła całość kompozycji
Creatoor napisał(a):
105 rewelacja... byłaby gdyby nie ta prawa strona kadru, zepsuła całość kompozycji
Bardzo fajne to ostatnie zdjęcie
Zapraszałem was kiedyś na zawody Taekwondo Olimpijskiego WTF, które odbyły się we Wrocławiu. Niestety zwykle pełnię obowiązki sędziowskie i/lub jestem zawodnikiem, więc na strzelanie w trakcie zawodów nie mam niestety czasu. Do tego zabieranie sprzętu pochłania limitowane miejsce i na dodatkowy sprzęt fotograficzny zwyczajnie nie ma miejsca...
Turniej pretendentów do Kadry Narodowej Polski rozegrany w Warszawie zeszłego roku, to były 'luźniejsze' dla sędziów eliminacje, więc mogłem trochę postrzelać.
Szkoda tylko, że miałem ze sobą jedynie A200 + Sigma 17-70 f/2.8-4.5
niedługo dostępny będzie ten imprezowy robot Sony - ustawisz go na zawodników, poinstruujesz żeby uśmiechali się przed przyjęciem ciosu i masz tonę fotek, nawet jak w takich zawodach startujesz A na tym zdjęciu jest fajne to, że jest ruch jest zamrożony, dzięki czemu jest ostro, ale to zamrożenie 100% nie jest.
Jeszcze dwa wrzucę - niech powiszą...
Pierwsze bardzo mi się podoba ale nie wiedziałem jak to ubrać w słowa. Dwa następne - jakieś takie przypadkowe i brak mi jakości do której nas przyzwyczaiłeś.
Z serii Taekwondo 106 zdecydowanie najlepsze podoba mi się dynamika i światło na tym zdjęciu