- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
FDR-X3000
Zakupilem nową kamere FDR-X3000 i zauważylem że w trybie nagrywania w 4K kamera nagrywa w trybie wąskiego kąta widzenia, porownywałem filmy nagrane w full HD gdzie ten kąt można ustawić i wyszło mi że tryb 4K nagrywa wlaśnie dość wąsko , czy ktoś może to potwierdzić? czy kamera do serwisu ? stabilizacje oczywiście wyłączyłem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć, niestety nie mam kamerki żeby zweryfikować Twój problem, ale wg instrukcji, gdy format filmu ustawiony jest na 4K, to kąt widzenia ustawiony jest na wartość SZEROKI.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj, zgodnie z tym co udało mi sie na necie wygrzebać o tej kamerce, to przy włączonej stabilizacji kąt widzenia się trochę zmniejsza (jakbym miał zgadywać, to dzieje sie tak ze względu na konieczność zostawienia sobie zapasu do poruszania soczewkami i matrycą).
link do zobrazownaia sytuacji:
http://giphy.com/gifs/26gJA2k4tVhyQmwH6?utm_source=iframe&utm_medium=embed&utm_campaign=tag_click
Czemu bez stabilizacji też jest węższy nie mam pojęcia, niestety nie miałem okazji używać tej kamerki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Zrób zdjęcie ekranu ustawień jak to wygląda z tym Twoim wąskim kątem bo nie chce mi się w to wierzyć...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Czesc
Mam tą kamerke i w 4K jest tylko jeden tryb z automatu. Jak zmienisz na HD to masz 3 do wyboru