Podziel się wrażeniami!
Polityka sony jest taka że tv kupiony za 10 klocków kupiony 2 lata temu nadaje się na szrot skoro nie będzie aktualizacji na ten ***** hdr żeby można go chociaż wylaczyc
Nie przejmuj się, aktualizacja i tak nie umożliwia wyłączenia hdr
Zadaję pytanie do SONY. Czy przewidujecie aktualizację modelu XD9305 zakupionego w 2016 r. (model wyprodukowany w lipcu 2016r.) do wersji Android 8.0 Oreo? To jakaś kpina, że modele z serii XD70, XD75, XD80, SD80, XD83 kupione w 2016 roku dostały aktualizację, a najwyższy model jej nie dostał.
Oni nawet nie próbują pomóc zapytać tylko ,że nie mają informacji nigdy ich nie mają a odpowiedzi na problemy są tak banalne ,że aż żałosne.Swoją drogą dziwi fakt ,że dużo niższe modele dostają ósemkę a 2-3 letni TV za ponad 10k zł zatrzymał się w rozwoju rok temu ! Jakoś Philips daje radę ehhhh.
Witam Forumowiczów
Ja też posiadam XD9305 i tematem jestem żywotnie zainteresowany.
Napisałem już jeden post który moderator"wywalił"
Ponawiam go jeszcze raz.Telewizory modele 2019 startują z androidem 8.
-XG95-procesor X1 ultimate
-XG90-procesor X1 extreme
-XG85-procesor X1 HDR.
Czym się różni procesor XG85 od procesora zastosowanego w naszych modelach ?
Cały czas jest mowa że nasz X1 jest za słaby. O tyle mnie to dziwi tym bardziej
że android 8 jest "lżejszy"od 7.
Misiek1955
Witam ponownie
Myślałem, że magicy z Sony coś napiszą w temacie.
Kolejny dowód na to , że to towarzystwo wzajemnej
adoracji a forumowicze to dla nich zło konieczne.
Misiek1955
Witam ponownie
Zadałem proste pytanie,ale jak odpowiedż Sony nie może brzmieć
"przywróć ustawienia fabryczne"to team Sony zamilkł.
Misiek1955
@misiek1955 5.417 dzisiaj się ukazało co w USA wyszło w listopadzie 2018 ale widać nie ma za dużo zmian z opisu.Jak nie dojdzie Android 8 to pewnie ostatnia aktualizacja dla modeli 2015/16
@zbygaaj Ale teraz będzie ładniej wyglądać. Telewizor Sony ......... rok produkcji 2015. Ostatnia aktualizacja 2019 rok. Czyli wsparcie 4 lata.
@leczech zobaczymy na bieżąco obserwuję amerykańców jak tam coś drgnie to i u nas będzie nadzieja 417 wyszło po 3 miesiącach na Europę.