- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
telewizor sony bravia 65xd8505 problem funkcja zdalnego sterowania głosem
witam od jakiegos czasu przestała mi działac funkcja zdlnego sterowania głosem pilot jest sprawny i telewizor tez wyglada to tak ze jak mowie to na telwizorze wyskakuje ze mnie nie rozumie wszystkie ustawienie tez dobrze i rrsetwanie tez robilam kilka dni temu dzwonilam do serwisu zrobilam wszystko co mi kazali ale nadal nie dziala czy ktos miał podobny problem z was pomocy pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Czy kontaktowałas się już z naszym serwisem? Z pewnością pomogą w tej sprawie.
https://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email, telefonicznie dzwoniąc pod numer tel. 22 3060694 lub e-mailowo: customersupport.pl@eu.sony.com.
Pozdrawiamy,
Zespół Sony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
witam kontaktowałam sie rozmawiałam zrobiłam wszystkie polecenia jakie pani mi kazała jednak nic nie pomogło problem nadal istnieje na telewizorze wyskakujekomunikat zenie rozumie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
dodam jeszcze ze mam wrazenie ze ten prblem z nirozpoznawaniem glosu nastąpił po nowej aktualizacji programu wersja oprogramowania PKG3.925.0140EUB.PROSZĘOPOMOC
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,nie wiem co podpowiadał serwis sony,ale Ja bym anulował parowanie pilota i ponownie sparował,wchodzimy w ustawienia,potem w ustawienia bluetoth,następnie wchodzimy w listę urządzeń,wybieramy SONY TV RC MIC 001 i anulujemy sparowanie.Potem ponownie go parujemy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dodam tylko,że ważna jest jakość baterii,która podana jest w pod komendą anuluj parowanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
bateria 100% pisze ate komendy wykonywałam i nic nie pomaogło nadal nie rozumie dziekuje za rade
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,warto poczytać kilka wątków poruszanych na forum pt.WYBIERANIE GŁOSOWE.