Podziel się wrażeniami!
sony led kd-55xf8596 ... posiadam pendraiv 128 gd ... sformatowany..tv go widzi .... ale robię coś nie tak bo nie mogę nagrać... a gdy niby się nagrywa to nie moge w tym czasie oglądać innych programów , bo obraz totalnie czarny... a to niby nagrywanie to chodzi o to ze gdy chcę odtworzyć to mam komunikat ze niby program chroniony .. a proby dokonałam na ogolnie dostępnych chociażby serial rodzinka czy pogoda ewentualnie sport.... może gdzieś na you tube albo jakiś link .. pięknie proszę krok po kroku jak dla blondynki ..liczę na pomoc
Witam,
@dorka-sz przekazałem Twój problem do supportu - oto odpowiedź:
Zasadniczą kwestią jest fakt, że nasze urządzenia posiadają możliwość nagrywania na dyski HDD i stanowczo odradzamy wykonywanie tej czynności na urządzenia typu pendrive, gdyż może spowodować to ich uszkodzenie. Dysk HDD przeznaczony do nagrywania nie może być większy niż 4 Tb, dodatkowo w przypadku, gdy wymagana moc zasilania jest większa niż 500 mA, należy zaopatrzyć się w dysk z możliwością podpięcia do zewnętrznego źródła energii. Jednocześnie, jako producent odbiornika, nie możemy zagwarantować pełnej kompatybilności dysków zewnętrznych z funkcją nagrywania.
Pozdrawiam