Podziel się wrażeniami!
Mam problem z serwisami internetowymi w Sony KDL-40EX710. Po włożeniu UWA-BR100 wszystko zainstaluje się ok i pokazuje wszystkie trzy rzeczy o.k. a potem jak daję odśwież zawartoś internetową to zawiesza się i uwierzytelnia cąły czas. Jak mu sie czasem uda to wczyta serwisy i chodzą jak ta lala ale czasem są dni (większość) kiedy nie można wogule wejść na Youtube bo się uwierzytelnioa. Internet wcześniej 750 kb, potem 1 Mb potem 1,3 Mb i teraz nawet 2 Mb radiowy. W domu ruter bezprzewodowy. Moze ktoś mi odpowie co jest nie tak a może to po prostu te servisy tak dziąłają a nie inaczej, zę czasem działają a czasem nie i tylko ja się wkurzam bo tak powinno być... Proszę o pomc bo już się ząłamuję. A z Sony jak do mnie przyjechał gość to kazał mi kupić ruter zgodny z DLNA za ponad 300 zł. bo nie mogłem ustawić TV i okazało sie, ze trzeba go tylko wyłączyć z sieci a ja na szczęście zrobiłem to po jego wyjeździe i udało się połączyć z serwisami internetowymi. Tylko czemu tak nędznie to działa i co może być przyczyną. Oprogramowanie uaktualniłem i dalej nic.
Jaki masz router, skąd Internet i jakie masz zabezpieczenia w sieci? Możesz spróbować je zmienić?
Zimny napisał(a):
Jaki masz router, skąd Internet i jakie masz zabezpieczenia w sieci? Możesz spróbować je zmienić?