anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

3D w Bravii

tomekkk-----
Początkujący

3D w Bravii

Trochę czasu już minęło od premiery modelu 3D Sony. Testował ktoś jak się spisuje? Jak wrażenia?

30 ODPOW. 30
oldguest
Początkujący

Spisuje się dobrze... Można by niedyskretnie stwierdzić że chyba lepiej niż u konkurencji. Wrażenia pozytywne szczególnie że na razie HX800 pod względem jakości 2D wykosił resztę telewizorów.

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Nie miałem okazji bliżej się przyjrzeć temu modelowi. Może w weekend będzie taka możliwość :D Ma on może tą funkcję konwersji obrazu 2D na 3D? Korzystałeś z niej?

oldguest
Początkujący

Wszystkie 3D czy 3D Ready mają funkcję konwersji z 2D do 3D ale mnie jakoś nie powala to na kolana.

Ravi-----
Początkujący

Zimny napisał(a):

Nie miałem okazji bliżej się przyjrzeć temu modelowi. Może w weekend będzie taka możliwość :D Ma on może tą funkcję konwersji obrazu 2D na 3D? Korzystałeś z niej?

Posiada opcję konwertowania tak jak napisał CS Bielski, tylko, że musisz pamiętać, że oferowane efekty będą dalekie od tych których uświadczysz w produkcjach specjalnie przygotowanych pod kątem 3D, obraz zyskuje bardziej na głębi...

Zimny_
Użytkownik

No no to jest normalne. Żadna konwersja nie da tego co oryginał.

alfa100
Początkujący

ba , ale co to znaczy oryginał ?????? na HX 800 nawet Klan w SD ma dużą głębię , jeżlei ktoś twierdzi że 3D sony nie daje rady znaczy że nie widział 3D Sony :) , oczywiście Klopsiki nagrane w 3D i odtwarzane w 3D dają lepszy efekt :)

Zimny_
Użytkownik

Właśnie o to chodzi. Jeśli coś jest nagrane w 3D, to wygląda dużo ładniej niż obraz konwertowany.
Oryginał - nagrany w 3D a nie konwertowany.

kania------
Początkujący

poszukuję kontaktu z zimnym - telefoniczny - jest taka mozliwość??? :c18

kania------
Początkujący

mogę podać swój abyś mógł na niego puścić strzałkę