Podziel się wrażeniami!
Trochę czasu już minęło od premiery modelu 3D Sony. Testował ktoś jak się spisuje? Jak wrażenia?
Spisuje się dobrze... Można by niedyskretnie stwierdzić że chyba lepiej niż u konkurencji. Wrażenia pozytywne szczególnie że na razie HX800 pod względem jakości 2D wykosił resztę telewizorów.
Nie miałem okazji bliżej się przyjrzeć temu modelowi. Może w weekend będzie taka możliwość Ma on może tą funkcję konwersji obrazu 2D na 3D? Korzystałeś z niej?
Wszystkie 3D czy 3D Ready mają funkcję konwersji z 2D do 3D ale mnie jakoś nie powala to na kolana.
Zimny napisał(a):
Nie miałem okazji bliżej się przyjrzeć temu modelowi. Może w weekend będzie taka możliwość Ma on może tą funkcję konwersji obrazu 2D na 3D? Korzystałeś z niej?
No no to jest normalne. Żadna konwersja nie da tego co oryginał.
ba , ale co to znaczy oryginał ?????? na HX 800 nawet Klan w SD ma dużą głębię , jeżlei ktoś twierdzi że 3D sony nie daje rady znaczy że nie widział 3D Sony , oczywiście Klopsiki nagrane w 3D i odtwarzane w 3D dają lepszy efekt
Właśnie o to chodzi. Jeśli coś jest nagrane w 3D, to wygląda dużo ładniej niż obraz konwertowany.
Oryginał - nagrany w 3D a nie konwertowany.
poszukuję kontaktu z zimnym - telefoniczny - jest taka mozliwość???
mogę podać swój abyś mógł na niego puścić strzałkę