Podziel się wrażeniami!
Jak myślicie czy Sony robi lepsze telefony bez Ericsona? Według mnie widać zmianę, ale sam nie posiadam telefonu Sony ,a właśnie się zastanawiam nad czymś.Co polecacie?
ja zawsze byłem wielkim zwolennikiem telefonów marki SE i ciężko mi sie pogodzić z ich rozstaniem. a prawda taka, że żeby teraz zdetronizować samsunga, sony będzie się musiał kosmicznie napocić, a i tak nieprędko się to pewnie stanie, o ile w ogóle, w co jednak wątpię.
Rzeczywiście szkoda, że ich drogi się rozeszły. Skojarzenie S-E zostanie chyba na zawsze. Super telefony, które działają bez zarzutu, to coś, czego w niektórych firmach znaleźć nie można. A tu? SE K700I działa mi od 4 lat i nie dzieje się z nim nic.
tomektr napisał(a):
Rzeczywiście szkoda, że ich drogi się rozeszły. Skojarzenie S-E zostanie chyba na zawsze. Super telefony, które działają bez zarzutu, to coś, czego w niektórych firmach znaleźć nie można. A tu? SE K700I działa mi od 4 lat i nie dzieje się z nim nic.
Korzystam z najnowszych telefonów Sony (U i Sola) i mogę wam powiedzieć, że rozłąka firm Sony i Ericsson wyszła na plus! Jakość wykonania się poprawiła, wzornictwo jest genialne (choć to zależy od gustu), parametry w stosunku do ceny znakomite no i wykorzystuje androida w 99,9%
Ja mam Sony Xperie S telefon bardzo fajny... był po aktualizacji androida telefon wiesza się średnio 2 razy dziennie i pracuje dużo wolniej (a powinien szybciej, bo drugi rdzeń się odblokował), do tego dochodzi wada ekranu http://technowinki.onet.pl/mobile/sony- ... tykul.html jak można przeczytać w artykule Sony daje nowe telefony. Niestety w PL jest inaczej trzeba oddać telefon do serwisu i poczekać 2-3 tyg (słowa pracownika serwisu) na wymianę ekranu, oczywiście nie jest przewidziany telefon zastępczy .
Ja mam Sony Xperie S i jestem zadowolona, a za Ericsonem jakoś nie przepadam