Podziel się wrażeniami!
Postanowiłem założyć nowy temat. Jeżeli macie jakieś własne filmiki i uważacie że warto się nimi pochwalić to zapraszam do podsyłania linków. Dzięki temu będziemy mogli porównać jakość nagrywanych filmów na poszczególnych kamerkach, oraz wspólnie dyskutować nad rozwiązaniami i możliwościami jakie dają nam kamery HD. :smileyugeek:
Bardzo dobry pomysł. Jakie znasz serwisy z których można korzystać. Wiem, że na pewno można z youtube.com. Jeśli chodzi o inne serwisy, co polecacie?
Mam sporo ciekawych nagrań, ale większość prywatnych. Na dniach postaram się wykreować coś ciekawego i wrzucę. Może uda mi się jakiś spadający meteoryt nakręcić, w końcu dziś jest ta noc
Czekam na wasze filmy Panowie
Ja również wkrótce wrzucę tutaj trochę własnych materiałów z wakacji, nie to żeby były one urodziwe pod względem artystycznym, co to to nie ale chciałbym wam pokazać możliwości dwóch kamerek, których mieliśmy ze sobą na wyjeździe wakacyjnym to jest cx106 i hc9. Ta druga (która jest własnością mojej partnerki, ale podczas podróży to ja robiłem nią filmy i zdjęcia) po prostu mnie powaliła i w ogóle przekonała do kamer mini dv. Ale o tym napiszę mam nadziej na dniach jak tylko ogarnę cały materiał.
W niedalekiej przyszłości mam nadzieję przetestować jeszcze HF20 i xr520, która z relacji znajomego jest rewelacyjna jeśli chodzi o jakość obrazu.
Co do portali na video to polecam vimeo
No to czekamy. Nigdy nie słyszałem o tym portalu którego polecasz. Dlaczego akurat on? youtube jest bardziej popularny, darmowy i do tego spory limit jednego pliku... Jaki jest limit na tym vimeo?