anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

65XE9005 - nie łączy się prawidłowo z pilotem Android + ścinki i lagi. Niedziałające aplikacje...

profile.country.PL.title
Levider
Poszukiwacz

65XE9005 - nie łączy się prawidłowo z pilotem Android + ścinki i lagi. Niedziałające aplikacje...

Witam

Mam TV 65XE9005

Po aktualizacji z Androida 6.0 do 7.0 pilot Kodi (Yatse) z mojego tableta (P3100) przestał działać poprawnie. Ta sama sytuacja z telefonem

Mianowicie pilot jest dobrze skonfigurowany, ale nie działają niektóre funkcje

Na pilocie mam napis "Nieaktywny", ale mimo to mogę sterować pilotem góra/dół/boki, przejść do home, zatrzymać film i te inne podstawowe, ale brak tych bardziej zaawansowanych, które są mi potrzebne

Jak tworzę nowy pilot, ten nie chce się połączyć, mimo że ma te same wartości ustawień co stary

Żeby nie było, że to wina pilota Yatse, to na Kore sytuacja jest identyczna, a przed aktualizacją wszystko było ok.

Obydwa urządzenia są połączone tym samym wi-fi, próbowałem też LAN

Dodatkowo system jest dużo bardziej zlagowany, podczas oglądania na Kodi mam dziwne ścinki, a wygląd ustawień jest strasznie brzydki i nieprzejrzysty

Chciałbym wrócić do poprzedniego systemu (6.0), ale nigdzie nie mogę znaleźć pliczku do wrzucenia przez pendrive. Ewentualnie zadowolony będę z naprawienia pilota do normalności

Oprócz tego nie działa mi aplikacja IPLA oraz Puffin Browser i pewnie pare innych, których nie testowałem. Też tak macie?

1 ODPOWIEDŹ 1
profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Dzięki za wiadomość. Warto skontaktować się w tej sprawie z naszym działem obsługi klienta. Można skontaktować się z nimi poprzez formularz na stronie: https://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email, telefonicznie dzwoniąc pod numer tel. 22 3060694 lub e-mailowo: customersupport.pl@eu.sony.com.

Pozdrawiamy,

Zespół Sony