Podziel się wrażeniami!
Witam
Mam TV 65XE9005
Po aktualizacji z Androida 6.0 do 7.0 pilot Kodi (Yatse) z mojego tableta (P3100) przestał działać poprawnie. Ta sama sytuacja z telefonem
Mianowicie pilot jest dobrze skonfigurowany, ale nie działają niektóre funkcje
Na pilocie mam napis "Nieaktywny", ale mimo to mogę sterować pilotem góra/dół/boki, przejść do home, zatrzymać film i te inne podstawowe, ale brak tych bardziej zaawansowanych, które są mi potrzebne
Jak tworzę nowy pilot, ten nie chce się połączyć, mimo że ma te same wartości ustawień co stary
Żeby nie było, że to wina pilota Yatse, to na Kore sytuacja jest identyczna, a przed aktualizacją wszystko było ok.
Obydwa urządzenia są połączone tym samym wi-fi, próbowałem też LAN
Dodatkowo system jest dużo bardziej zlagowany, podczas oglądania na Kodi mam dziwne ścinki, a wygląd ustawień jest strasznie brzydki i nieprzejrzysty
Chciałbym wrócić do poprzedniego systemu (6.0), ale nigdzie nie mogę znaleźć pliczku do wrzucenia przez pendrive. Ewentualnie zadowolony będę z naprawienia pilota do normalności
Oprócz tego nie działa mi aplikacja IPLA oraz Puffin Browser i pewnie pare innych, których nie testowałem. Też tak macie?
Dzięki za wiadomość. Warto skontaktować się w tej sprawie z naszym działem obsługi klienta. Można skontaktować się z nimi poprzez formularz na stronie: https://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email, telefonicznie dzwoniąc pod numer tel. 22 3060694 lub e-mailowo: customersupport.pl@eu.sony.com.
Pozdrawiamy,
Zespół Sony